Route 66 Type of party: Event
Start Date: 03/22/2018 06:30 PM
End Date: 03/22/2018 09:21 PM
Location:
Ammunitionsvej 6, Viborg, Denmark, 8800
Description:
En forestilling om lykken. Et musikalsk tilbageblik. En drøm om fremtiden… Med disse ord præsenterer MimikLessDrama den største satsning teatertruppen til dato har kastet sig over, musicalen “Route 66”. Det er historien om Louise, der vil mere her i livet end hundse rundt med manden i deres fælles og efterhånden nedslidte diner. En dag strander et revival-show, og pludselig øjner hun og mange af de andre personer, vi møder på dette lidt øde sted muligheden for forandringer. Spørgsmålet er bare, hvem kan man stole på og er alle forandringer til det bedste?. Hele herligheden er pakket ind i lækker musik fra 60’erne.

MimikLessDrama er en teatertrup knyttet til Kulturforeningen Mimik. Tidligere har truppen sat små teaterstykker op, men denne gang er der blevet satset stort ved at prøve kræfter med musicalgenren. De 15 glade amatørskuespillere har frygtesløst kastet sig ud i sang og dans og bliver akkompagneret af et fantastisk liveband. Der er lagt op til en fest, hvor publikum kan få svært ved ikke at synge med.
Forestillingen spilles på Værkstedsscenen på Ammunitionsvej i Viborg den 22. og 23 marts kl. 19.30. Billetterne kan købes online på https://place2book.com/da/8496/list/EM2503 eller ved indgang og koster kun 50,- kr. Ved torsdagens forestilling fås rabat ved køb af 10 eller flere billetter.
Participants (1) See all